Logo
Jsme tu pro vás od 7 do 22 hodin
0 ks
za 0,00 CZK
Váš nákupní košík je prázdný. Neváhejte nás kontaktovat s případným dotazem. Tým TOP RACING s.r.o.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
12.10.2020
Závodní Vánoce 2020
Vážení zákazníci, děkujeme za vaši přízeň v průběhu celého roku a věříme, že vám pomůžeme také potěšit vaše blízké v podobě toho správného dárku pod ... číst celé
23.06.2020
Nový Věrnostní Program
Vážení zákazníci, fanoušci motorsportu.  Děkujeme za vaši přízeň a věříme, že jste s naší nabídkou a kvalitou produktů spokojeni. Jak už bývá zvykem,... číst celé
12.05.2020
Soutěžte o kšiltovku MM93 v MotoGP Fantasy League
🏁FANTASY LEAGUE🏁 Vážení fanoušci, dovolujeme si Vám sdělit, že rozjíždíme celosezónní soutěž v rámci fantasy league. V čem tato soutěž spočívá? Každ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas TOP RACING s.r.o. se sídlem Popovická 910, 664 42, Modřice, IČ 05935041 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Platby

                        

Doprava

O nás

 

PROVOZOVATEL OBCHODU TOP RACING S.R.O. POPOVICKÁ 910, 66442 MODŘICE IČ: 05935041 DIČ: CZ05935041   
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.